Scarabee
Actuele meldingen

   


MAAK JE DROOM WAKKER

Dromen zijn het waard om er aandacht aan te schenken. Ze vertellen veel over de processen waar we in ons leven mee bezig zijn. Dromen willen ons duidelijkheid verschaffen in complexe en emotionele kwesties in ons leven en ze willen ons ook waarschuwen voor zaken in ons leven waar we goed op moeten letten.

Door onze dromen te begrijpen, krijgen we meer zicht en vat op ons leven. Ook kan het gebeuren dat dierbaar overledenen je in je droom kunnen bezoeken om je iets te vertellen. Voor een overleden geest is een droom een toegankelijke en weinig angstaanjagende manier om een boodschap aan een nabestaande door te geven. We dromen altijd in een soort symbolische taal. Het is de kunst om daaraan de juiste uitleg te geven.

Iedereen droomt en iedereen droomt veel. Ook de mensen die het zich niet kunnen herinneren. Per nacht dromen we maar liefst anderhalf tot twee uur lang:

- ongeveer tussen de 5 en 7 dromen per nacht
- die doorgaans tussen de 5 en 45 minuten duren

Per jaar verkeer je dus een volledige maand in dromenland en heb je dus zo'n tweeduizend dromen. Over een mensenleven is dat ongeveer 6 jaar en 150.000 dromen. Niet echt vreemd dat veel mensen er wat meer over willen weten.

Ben jij nieuwsgierig naar de betekenis van jouw droom? Meldt je aan via deze website. De cursus bestaat uit 5 dagdelen (ochtend of avond). E-mail: scarabeewijchen@xmsnet.nl
 Internet: www.scarabeewijchen.nl